14
januar
08:30 — 15:30
OCH Ortopedi Lysaker
Lysaker Torg 35, 1366

Lysaker, 1366 Norge
Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Hei! Pga økende smitte og nye restriksjoner ser vi oss nødt til å utsette vår fagdag og møte vi skulle ha 13.1.22 Vi håper å kunne gjennomføre det planlagte før sommeren. Kommer tilbake med ny dato når vi vet mer. Beklager ulempen det medfører. Men vi skal få det til 🙂

Mvh Jacqueline Neugebauer – Fysioterapeut, Unicare Fram

Alle billetter til dette arrangementet er nå refundert.
Beløpet vil være tilbake på kundenes kort/konto i løpet av 10 virkedager.

Vi som jobber med amputasjon er spredt over hele landet – fagdagen gir en unik mulighet til komme sammen for å utveksle erfaringer og få faglig påfyll. Fagdagen har begrenset med plasser – så vær rask med påmeldingen!

Last ned invitasjon og program:
Fagdag amputasjon invitasjon 2022.docx

Arrangør: Fagnettverk Benamputasjon
Medarrangør: Unicare, OCH Ortopedi og ISPO Norge

Klikk her for registrering og betaling
  • Pris: 935,- (735,- for ISPO-medlemmer)
  • Påmeldingsfrist 15. desember 2021

Foreløpig program – oppdatert 4. november 2021

08.30 – 09.00 Registrering og Kaffe

09.00 – 10.00 Smerte med andre øyne – Håvve Fjell

10.15 – 11.00 Smertens physiologi del 1 – Tom Arild Torstensen

11.15 – 12.00 Smertens physiologi del 2 -Tom Arild Torstensen

12.00 – 12.45 Lunsj

12.45 – 13:45 Phantom Limp Pain, Origins and Treatment – Max Ortiz

14.00 – 14.20 Motor execution as treatment for phantom limb pain, Demo – Max Ortiz

14.20 – 14.40 Repetitiv transkraniell magnetisk stimulering (rTMS) på amputasjonspasienter, bakgrunn og studie på OUS – Nadine Farnes

14.45 – 15.15 Erfaringsutveksling

15.15 – 15.30 Oppsummering og Avslutning

Håvve Fjell har kuttet og brent seg helt fra han var barn, og nå er det mer end 25 år siden han gjorde det til en jobb. Håvve grunnla Pain Solutions på nittitallet. I dag blir gruppen booket til alt fra firmafester, sirkus og festivaler til barneselskaper, foredrag og kick-off. I tillegg arrangerer Pain Solution body suspension-dager, hvor de som er interesserte kan komme og prøve å henge i kroker.

Tom Arild Thorstensen er utdannet fysioterapeut og er spesialist i manuell terapi. Tom Arild tok sin grunnutdannelse i fysioterapi ved Ulster University i Belfast, (B.Sc with first class honours). Senere, i 2001, tok han en M.Sc i fysioterapivitenskap ved universitetet i Bergen.

Over de siste årene har Tom Arild utviklet en ny metode som skal gjøre det lettere for behandler og pasient å bedre forstå forskjellige aspekter av smerte. Metoden heter Kognitiv Rehabiliteringsterapi, KRT.

Prof. Max Ortiz Catalán, PhD, er professor i bionikk ved Institutt for elektroteknikk. Han er også grunnlegger og direktør for Center for Bionics and Pain Research (@CBPR.se), et tverrfaglig samarbeid mellom Chalmers University of Technolgy, Sahlgrenska Universitetssykehuset og Sahlgrenska Academy ved Universitetet i Gøteborg, Sverige.

Prof. Ortiz Catalans forskning fokuserer på bionikk og smerte på grunn av sensorimotorisk svekkelse. Dette involverer nevralteknikk, osseointegrerte implantater, nevromuskulære grensesnitt, nevrostimulering, innsamling og prosessering av bioelektriske signaler, og maskinlæring for dekoding av motorisk vilje. Han er også interessert i nevromuskulær rehabilitering og studier og behandling av nevropatiske smerter på grunn av sensorimotorisk svekkelse.

Nadine Farnes er smerteforsker og doktorgradsstipendiat Nadine ved Avdeling for smertebehandling ved Oslo universitetssykehus. Nardine forsker på om hjernestimulering kan hjelpe amputasjonspasienter som lider av nevropatiske smerter?  I studien «HNEP» forsker hun sammen med sin veileder, Sara Vambheim og Per Hansson, på om to ulike metoder transkraniell magnetisk stimulering kan hjelpe mot nevropatiske smerter.

Detaljer

Dato:
januar 14
Tid
08:30 - 15:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,
Organizers:
Fagnettverk Benamputasjon, ISPO Norge, OCH Ortopedi, Unicare

Kommende aktiviteter